Exclusief Huiskamerconcert Roger Solo

In onze nieuwe huiskamer in het mooie Laren heb ik veel meer ruimte om mijn grootste passie tot uiting te brengen: muziek brengen die harten raakt en ontspanning, harmonie en transformatie teweeg brengt. Mensen een stukje hemel op aarde laten ervaren, al is het maar voor een paar uur, door muziek te spelen die is afgestemd vanuit de onuitputtelijke bron van liefde. Ik geef mijzelf als instrument van liefde en alle inspiratie die daaruit voortvloeit zet ik om in warme pianoklanken.

Mijn stijl is een vrije vorm van neo-klassiek. Een steeds ‘populairder’ wordende stijl die veel mensen kan raken. Echter het verschil is dat ik hierin niet alleen componeer, zoals bijvoorbeeld Einaudi of Yann Thierssen dat doen in deze stijl, maar vooral improviseer. Ik noem dit liever comproviseren want het is eigenlijk instant composing vanuit mijn hart waarbij ik mezelf zoveel mogelijk als kanaal open stel voor alle inspiratie die voortvloeit uit het moment. Dat is dus intuïtieve muziek in het nu. En daarbij ben jij als luisteraar 1 van de inspiratiebronnen. Ik zal zelfs voor iedere aanwezige mogelijk een klein stuk unieke muziek spelen. Een SoulTrack die jouw essentie weerspiegelt.

Naast mijn vleugel gestemd in 432Hz, maak ik gebruik van verschillende andere instrumenten zoals een lierharp, een grote gongtrommel en nog meer kleine instrumenten. Hiermee verzorg ik een unieke ontspannende klankreis die je meevoert in het moment. Hoe meer je je open stelt en met een open hart luistert, des te meer diepe uitwerking heeft de muziek. Daarom zal ik een korte meditatie begeleiden voor ik begin.

Je mag tijdens dit concert liggen op je eigen matje. Er zijn ook een aantal matjes en dekens aanwezig.
Er is plek voor maximaal 12 mensen. Dit houdt het knus en exclusief en dit geeft mij de mogelijkheid makkelijker ‘in te tappen’ op iedereen individueel om de muziek nóg persoonlijker te maken.

Alle Individuele SoulTracks die ik speel worden opgenomen dus als je achteraf jouw stukje muziek op mp3 wil ontvangen, dan kan dit!
Naast die SoulTracks speel ik eigen werk en pure intuïtieve muziek.

Voor mensen die mij volgen op Spotify, daar kun je een gevoel krijgen van mijn werk en de muziek die ontstaat tijdens deze concerten. De energie is ieder moment anders, in flow.

Ga je mee op deze ontspannen hart openende en inspirerende reis met mij tijdens deze avond?

THESE ARE THE EVENINGS WHERE MAGIC HAPPENS! COME EXPERIENCE IT TOGETHER! ♥

De avond zal ik intuïtief invullen dus van te voren weet ik niet wat ik zal gaan spelen. Ieder moment en de mensen bepalen mede de muziek die gaat stromen. Jij vormt dus de inspiratie voor de avond.

Er is plek voor maximaal 12 mensen.
De locatie is in Laren.

Jouw investering voor deze unieke avond inclusief jouw persoonlijke bekrachtigende Soultrack op mp3 opgenomen: €37,50.

Je krijgt hiervoor dus niet alleen het concert en de workshop maar ook iets dat je daarna voor de rest van je leven kunt gebruiken om tot jezelf te komen: jouw unieke stukje muziek waar er maar 1 van in het universum bestaat!

Binnenkomst vanaf 19:00.
Concert: 19:30 uur – 22:00 uur.

KOOP HIER JE TICKET

Van te voren doorgeven dat je 100% komt en/of een ticket kopen omdat er beperkt plek is.
Als je wil liggen neem je liefst een eigen matje mee, een kussen en eventueel een deken. Er zijn slechte een paar matjes hier aanwezig, dekens genoeg.

Bij minimaal 3 aanmeldingen gaat de avond door.

Over mij:
Ik ben Roger Spees, intuïtief flow pianist en componist. Al heel mijn leven maak ik muziek. Gaandeweg mijn leven heb ik mezelf piano leren spelen door te luisteren naar muziek en dit na te spelen. Hoe meer ik mijn gevoeligheid ging toe-eigenen en het niet meer wegstopte, hoe meer ik ontdekte dat ik het kon inzetten in de muziek en zo werd ik intuïtief pianist. Ik ging voor mensen persoonlijk spelen en noemde het de Soundtrack van je Ziel. Dit doe ik in 1-op-1 sessies, relatie sessies en zelfs baby sessies tijdens zwangerschap of daarna. Heel bijzonder. Mijn gave is om iemand intuïtief aan te voelen en in afstemming op die energie muziek te laten stromen. In deze avonden zal ik mijn gave vol inzetten voor iedere aanwezige om jou te bekrachtigen in wie je werkelijk bent, in liefde.

Ik zie en hoor je graag ♥

September 20 @ 19:00
19:00 — 22:00

Laren

Roger Spees

Koop Ticket

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop