The Shift – Transformatieconcert door Roger Spees (solo) – Loslaten en Vernieuwen

The Shift – Loslaten en vernieuwen. Dat is het thema van deze avond. We worden op een ontspannen en veilige manier in verbinding gebracht met onszelf en datgene wat ons nog tegenhoudt om vol in ons licht te staan. Dit alles wordt begeleid door intuïtieve muziek die je bewust maakt van je eigen gevoelens en blokkades. De muziek en woorden ondersteunen je om daar doorheen te gaan op een ontspannen manier door het te observeren zonder oordeel.

Vervolgens hebben we allen de tijd om in de vernieuwde energie je belangrijkste intentie(s) voor het nieuwe jaar op te schrijven.
De intenties worden dan bekrachtigd met muziek.

Mijn intentie voor de muziek deze avond is het bewerkstelligen van diepe transformatie zodat je van angst naar liefde kunt bewegen en in je volle licht 2020 in kunt gaan.

De transformerende muziek zal opgenomen worden en iedere aanwezige krijgt deze later per mail toegestuurd. Deze muziek kan je verder ondersteunen om nog meer oude zaken los te laten en het nieuwe te omarmen. Ik speel alle muziek op de vleugel en andere instrumenten in de hartsfrequentie 432Hz.

Locatie:
Het concert vindt plaats in onze prachtige huiskamer in Laren omgeven door hoge bomen en prachtige natuur.
Na aanmelding ontvang je het adres en de routeplanner in de mail.

Je investering voor deze avond is:
€37,50 incl. onbeperkt thee, lekkere hapjes én je ontvangt de Mp3 van de opname in je mailbox achteraf.

Tijd:
19:00 inloop
19:30 start workshop en muziek
22:00 einde

Deze avond kan je ondersteunen om verfrist het nieuwe jaar in te gaan.

Wie ben ik?
Ik ben Roger Spees, intuïtief pianist, muziektherapeut en componist. Inmiddels heb ik al ruim 15 jaar ervaring in het ondersteunen van mensen met klank en muziek, heb ik al honderden persoonlijke SoulTracks gegeven om de zielsmissie van mensen te versterken en zet ik muziek in voor bewustwording, ontspanning, harmonie en vrede op aarde. Om mensen van duister in licht te brengen.

December 28 @ 19:00
19:00 — 22:00

Koop Ticket

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop