The Song of My Life – Musical Storytelling

Zondag 1 maart is de tweede editie van The Song of My Life.
Een hart-openende beleving van autobiografische verhalen en intuïtieve klanken. Waarin Marieke van der Leijé samen met pianist Roger Spees woorden en klank geeft aan wat er in haar én in jou leeft.

Inspirerend en helend als jij in je leven bezig bent met o.a. de volgende thema’s:

– Hoe houd ik mijn creatieve stroom optimaal? (Flow & Focus)
– Wat is mijn zielsmissie en hoe ga ik om tegenslagen in het verwezenlijken hiervan?
– Hoe vergroot ik mijn zelf-liefde?
– Hoe kan ik mijn vrouwelijk leiderschap optimaal inzetten?
– Hoe leef ik vanuit intuïtie & inspiratie in plaats van angst en moeten?
– Hoe word ik innerlijk vrij?

Ik, Marieke, schrijf en componeer al sinds jongs-af aan liederen waarin ik mijn levenspad weerspiegel. Ik schrijf over universele levensthema’s, waaronder creativiteit, spiritualiteit, relaties, en werk. Muziek was en is mijn eerste natuur om uitdrukking te geven aan al deze levensthema’s. En zo geef ik ook een stem aan jouw hoogtes, laagtes en goddelijke bron.

In The Song of my Life, combineer ik de ervaringen van mijn levensweg als artiest en mens met mijn grote liefde voor intuïtieve muziek.
Roger Spees, intuïtief pianist, zal mij begeleiden op de vleugel. Zijn jarenlange ervaring in het maken van transformerende muziek maakt dat hij jou kan raken in het diepst van je wezen.

Dit event heeft als doel om jou de kans te geven op een unieke wijze in contact te komen met jouw eigen levensweg.

De klanken, woorden en boodschappen geven ruimte voor reflectie en heling. Ze kunnen je inspireren en in contact brengen met jeZelf als gids.

Ook is er ruimte voor een dialoog en delen van wat je herkent en welke inzichten je hebt opgedaan door de verhalen en muziek.

**********************************************************************
“De klanken, de muziek, de verhalen: de combinatie van dit alles samen is gewoon iets wat ik nog nooit heb meegemaakt. Ik vond het echt geweldig om mee te maken. Het raakte diepere lagen aan waarmee ik kon resoneren. De thema’s die ook in mijn leven spelen werden zo zachter. Het harde in mij, de weerstand, kon ontdooien. Het opende mijn hart, waardoor ik weer in 1 lijn kwam met mijn ziel” – Kitty Vromen
**********************************************************************

Wij, Roger en Marieke, hebben tijdens het maken van intuïtieve muziek altijd de intentie om jou dichter bij je Kern te brengen.
Je essentie.

Via muziek en woord gaan we door de lagere vibraties van het mens-zijn heen, om vervolgens samen te reizen naar hogere vibraties waarin wij onszelf en anderen waarnemen met andere ogen.

Wanneer je een “Ja” voelt op dit event, kan je ervan uit gaan dat de thema’s die Marieke naar voren brengt jou iets waardevols zullen brengen aan inzichten, inspiratie en bewustwording.

**********************************************************************
“Marieke en Roger stemden zich af op ons als publiek. Dat was heel duidelijk voelbaar. En gaf een enorme verdieping. Heel mooi”
– Hans van der Sligte
**********************************************************************

—-Praktisch —–

Wanneer: zondag 1 maart
Tijd: 14:30 – 17:00 (inloop 14:00)
Locatie: Laren (nabij Hilversum)
Het adres krijg je na aanmelding via info@reconnectivemusic.com
Kosten: €22,50.

— Over Roger —
Roger Spees is een bekend expert op het gebied van intuïtieve muziek als pianist en transformatiecoach/therapeut.

Al ruim 15 jaar maakt hij op kleine en grote schaal intuïtieve livemuziek die helend en harmoniserend werkt op ieder gebied van je leven.
Daarnaast ondersteunt hij via persoonlijke sessies jou om je weer in contact te brengen met je innerlijke levensvuur.
Het creatieve kind dat weet wat hem/haar vreugde geeft. Je hart te openen met hemelse klanken die jouw essentie weerspiegelen.

“Niets liever wil ik dat vanuit jouw contact met je Bron, hernieuwde levensenergie vrijkomt en je gemakkelijker expressie kunt geven aan je ziel. ”

— Over Marieke —
Marieke is zangeres, componiste en schrijver.
Haar concerten en sessies draaien om het verhogen van je trilling door bewust te worden van emoties en patronen die je levenskracht verminderen.
Muziek, klank en de stem is hierbij het belangrijkste middel waarmee zij werkt.
Al haar werk draait om jou in contact te brengen met de creatieve bron die in jou aanwezig is. Zodat jij jouw Ware Zelf elke dag meer ervaart en jouw Gift aan de wereld gemakkelijk kan geven vanuit geïnspireerde actie.

March 1 @ 14:30
14:30 — 17:00

Laren

Marieke van der Leijé

Koop Tickets

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop