Reconnective Music

In The Cosmic Spotlight

NIEUWE DATUM VOLGT
Dag Workshop
11:00 – 17:00 uur Laren (NH)

“In The Cosmic Spotlight” is een event:

Waar we met een kleine groep samen onderzoeken welke (collectieve) blokkades je weerhouden om uiting te geven aan je essentie/wie je werkelijk bent. Wij gebruiken klank en met name de stem om hier samen doorheen te bewegen in een veilige bedding.

&

Waarin je wordt ondergedompeld in de intuïtieve helende klanken van pianist Roger Spees en zangeres Marieke van der Leijé.

  Hoe kan ik mezelf via klank zo ervaren en uitdrukken, dat ik voel dat ik een instrument van liefde ben?
  Hoe kan ik mijn gevoelens van vreugde en liefde in mijn lichaam vergroten?
  Hoe kan ik mijn stem inzetten als middel tot zelfkennis, zelfliefde, bewustzijnsverruiming, verbinding en meer?

Tijdens het event “In The Cosmic Spotlight”  ervaar je op een prachtige wijze dat wanneer je ruimte geeft aan jouw emoties en gevoelens, dit je dichterbij je bron van kracht, liefde en vreugde brengt.

En dat je jouw licht en essentie hierdoor gemakkelijker kunt uitdrukken. Zodat je een authentieke connectie ervaart met jezelf en de ander, die zin geeft aan je bestaan.

 

Iedereen heeft op ieder moment álles in zich om voluit te kunnen stralen. Toch houden we onszelf vaak in, soms al vanaf onze vroege jeugd.

Diep van binnen wil jouw ziel niets liever dan vanuit authenticiteit vrijuit expressie geven aan emoties, gevoelens en vooral de liefde die je werkelijk bent.

Hoe kom je nog dieper in contact met je menselijke emoties en je ware Zelf, zodat jij jouw kosmische licht nog gemakkelijker kunt laten stralen in je dagelijks leven?

Dát is waar deze dagworkshop over gaat!

Wij gebruiken klank en muziek en met name het mooiste instrument wat je altijd met je draagt: je stem.

En dit kan helemaal op jouw manier, zover jij wilt en kunt laten zien wat er in jou aanwezig is en waarin je jezelf wilt uiten.

Wij ondersteunen je hierbij vanuit ons hart, met onze intuïtieve muziek, liefdevolle aanwezigheid en verbindende oefeningen.

Op een vreugdevolle en inspirerende wijze maken we ruimte voor onze zielsexpressies.

Ons lichaam laat dan via geluid, beweging en adem de blokkerende energie vrij die je weerhoud van de vreugde, kracht en liefde die hier onder zit. En die zich het allerliefste wilt laten horen. 

“When we let our own light shine
We unconsciously give other people permission to do the same”
Marianne Williamson

Het kan zijn dat je last hebt van blokkerende energie (rondom de stem) die je weerhoud van wie je werkelijk bent. Je wil vanuit je hart en essentie zingen maar er is mentale ruis die je blokkeert. 

Gedachten als:

 • “Ik durf niet te zingen”, 
 • “Ik kan niet (goed genoeg) zingen”,
 • “Ik weet niet waar ik moet beginnen met zingen”
 • “Ik vind het zo moeilijk om mijn gevoelens en emoties de ruimte te geven waar het echt naar verlangt”,
 • “Ik ben bang dat ik geen controle meer heb over mijn emoties en gevoelens als ik die werkelijk toe laat en uit”,
 • “Ik ben bang dat ik heel verdrietig, boos, wanhopig, machteloos, eenzaam of……wordt”,
 • “Ik ben bang dat ikzelf en anderen dit niet kunnen en willen dragen en aanhoren”,
 • “Ik ben bang voor alle oordelen die ik heb en anderen zullen hebben over mijn stem”.

  …enz enz…
   Herkenbaar?

En voel je ook dat dit alles misschien een angst is voor je Licht, je kracht, je liefde, je zelfvertrouwen?

It is our light, not our darkness that most frightens us
Marianne Williamson

We hebben allemaal delen in ons die zelfverzekerd zijn en andere delen die juist onzeker zijn over het geven van expressie aan ons gevoel en wie we in essentie zijn. Vooral als we onze stem als instrument hiervan gebruiken.
Het doel van deze workshops is dat je je steeds Vrijer voelt in het contact maken en uiten van wat er in je leeft.
Zodat je je licht en liefde kunt ervaren en uitstralen naar anderen en je je hier zeker over voelt omdat je weet wie je bent.
Dat je ervaart dat je in je dagelijkse leven nieuwe keuzes durft te maken, die meer in lijn liggen met wie je bent en dat je voelt dat je een instrument van liefde bent.

Dat je je hart volgt en je dichtbij je bron van liefde, kracht en vreugde blijft.
Wat er ook gebeurt: of je nu je mens-zijn of je ware Zelf tot uitdrukking brengt in deze workshop: het is beide belangrijk voor een leven waarin je je heel voelt, zelfverzekerd en vol eigenwaarde. En dat je je innerlijk vrij voelt, waar en met wie je ook bent.

Wat kun je verwachten?

 • Live intuïtief afgestemde muziek en composities van Roger & Marieke
 • De mogelijkheid om jouw essentie, levensvraag of partnerrelatie in muziek weerspiegeld te zien (SoulTrack)
 • De kans om de helende ervaring op te doen om voor publiek jouw stem te bevrijden (Stembevrijding)
 • Een veilige bedding voor het bespreken van universele levensthema’s
 • Verbindende Samenzang die ontspant en je in contact brengt met je essentie.
 • Door je angsten heen uiting geven aan je zielsexpressie
 • Je kunt zelf in het Spotlicht staan of anderen zien stralen waardoor jij geïnspireerd wordt. Niets moet, alles mag.
Lees meer

We stemmen ons af op de oneindige mogelijkheden van het universum die in ieder mens aanwezig is en tot uitdrukking wil komen. Voor iedereen op zijn/haar unieke wijze.

In ieder moment dient zich voor iedereen altijd exact aan wat er nodig is. Ook in de groep mensen die aanwezig is, klopt dit altijd. 
Vertrouwen, openheid, stilte, delen, zelfliefde en een zuiver hart, zijn de basisvoorwaarde voor het ervaren van wonderlijke momenten en hart-openende ervaringen met jezelf en anderen.

EN vormt het perfecte platform voor de helende kracht van intuïtieve muziek, SoulTracks, Stembevrijdingen, Verbindende Samenzang en andere zielsexpressies!

Roger en Marieke (Reconnective Music) creëren een veilige ruimte en stemmen zich altijd af op waar de groep of jij op dat moment bent & SAMEN met elkaar bewegen we naar de plek waar jij jezelf helder kunt zien en kunt laten zien.

NIEUWE DATUM VOLGT…

Tijd: 11:00 – 17:00 uur
Locatie: Laren (NH) 

Planning:
10:30 uur:  Inloop/aanvang
11:00 uur:  Start
17:00 uur:  Einde

Investering in jezelf: Early Bird: €75,-  (t/m 22 oktober!!)
Late Bird: € 85,- (vanaf 22 oktober)
incl. eventueel jouw persoonlijke opname op mp3.
én Incl. heerlijke vegetarische soep, hapjes en drankjes. 

Max aantal deelnemers: 10 personen.

Over ons

Marieke & Roger

Roger Spees en Marieke van der Leijé zijn 2 experts op het gebied van bewustzijn en transformatie door middel van intuïtieve klank en muziek.
Zij zijn de initiators van Reconnective Music.

“Als artiest en levenscoach hebben we als missie om jou de helende kracht van intuïtieve muziek te laten ervaren. Want klank en muziek dringen diep door tot in elke vezel van je lichaam, zowel fysiek als energetisch, ter ondersteuning van je welbevinden.”

Meer over Marieke van der Leijé
Meer over Roger Spees

E

Testimonials

“Wij zijn nog steeds in diepe ontroering, zo ontzettend mooi was deze avond. Het was een reis die wij samen maakten, diepe meditatie, het meest prachtige pianospel van Roger, de gezongen woorden en openende helende vibratie van de stem van Marieke voerden ons mee op een bijzondere reis. Een reis van beelden, gevoelens, emoties, realisaties, begrip, inzichten, heel veel liefde… puzzelstukjes die op hun plek vielen.”

Anneke van Bokhoven

“Het heeft mij diep geraakt en opnieuw een bodem van mijn bestaan laten voelen”  

Als ik binnen kom bij Roger en Marieke voelt het direct goed. In de ontspannen en warme sfeer van hun huiskamer. Marieke en Roger vullen elkaar op een natuurlijke manier aan. Het troost me om door een man en vrouw tegelijk begeleid te worden. Helend is het om zo in deze eenheid mezelf te mogen zijn.

De intuïtieve manier van werken ervaar ik als diepgaand en de woorden die door Marieke en Roger gesproken worden geven mij een diep gevoel van herkenning en een soort thuiskomen.De klanken raken me diep in mijn ziel. De tranen stromen over mijn wangen als de woorden klinken die zo precies mij aanvoelen en geven wat ik nodig heb op dat moment.

Doordat ik me zo gezien en gehoord heb gevoeld door de passende muziek en woorden heb ik me diep kunnen ontspannen en heb ik echt een stuk oude pijn kunnen laten helen en mijn essentie van liefde en vertrouwen weer kunnen voelen”

Kim

Dag Marieke en Roger,

Wat een mooie avond vorige week!
Voor het eerst heb ik echt geïmproviseerd met mijn stem zonder in mijn hoofd te raken. Wat een heel bijzondere belevenis.
Tegelijkertijd kwetsbaar en krachtig. Roger, dank voor je begeleidende en inspirerende pianospel. Marieke, wat mooi dat je met de stemvork mij de hartfrequentie liet horen en mij zo op weg hielp met mijn improvisatie.
Wat een krachtig groepsgevoel na een avond met mensen die elkaar van tevoren niet kenden!
Dank je wel.

Joop

Lieve Roger & Marieke,
Wat een blije liefdevolle dankbaarheid voel ik na de avond waarbij ik jullie eerste sessie Reconnective Music mocht bijwonen. Toen ik de omschrijving van de avond las dacht ik dit is precies wat ik nodig heb maar eng vind. Mezelf echt laten zien, voorbij de ruimte van een ander om mijn eigen ruimte in te nemen. Het liefst hou ik het lekker veilig bij mezelf. Deze avond gaf me zulke waardevolle en diepe inzichten door het luisteren, voelen en kijken naar anderen kwam ik uit bij stukken in mezelf die heel mooi zijn maar letterlijk veel meer naar buiten mogen. Your true self. Authentiek, mooi zonder perfectie en van binnen naar buiten. Gewoon zoals het is. Ik vond het magisch en heb zo intens genoten van de prachtige energie van iedereen die er was. De openheid en kwetsbaarheid van anderen. Deze avond was een heel erg groot cadeau. Ben er stil van en van onder de indruk. Dankjulliewel. Blij dat ik er was, te gek.
Liefs, Annelies
Annelies

Mede door jullie workshop heb ik mezelf helemaal vrijgezet om uiting te geven aan wie ik werkelijk ben. Dat is echt een gevoel van wezenlijk ZIJN. Die staat van ZIJN valt niet te beschrijven in woorden.

Ik heb een hele mooie avond beleefd waarin ik voornamelijk meer de vrijheid voelde om nog meer mezelf te zijn, in mezelf te zakken in elke situatie & omringd door wie ik dan ook ben. Expressie te geven aan mijn gevoelens, energieën, emoties die door mij heen stromen.

Anderen raakte mij enorm met het uiten van hun zielsexpressie, waardoor ik ook werd vrijgezet.
Dat was echt een cadeau om helemaal te mogen ontvangen van mezelf. Helemaal de expressie van de ander zien die op dat moment er wilde zijn, dat vond ik zo gaaf en heeft mij meerdere inzichten gegeven op verschillende niveaus.

Ik voelde een week na de workshop een ontlading. Een soort zakken in mijn essentie. Ik kon mijn ware potentie voelen en de illusie doorprikken die mij klein wil houden.
De grootheid van mijn essentie heb ik meer geïntegreerd, waardoor ik een stabielere gegrondere flow energie zit. Alles wordt 1.

Jim

“Het was (weer) heel bijzonder, dankbaar dat ik klank mocht geven aan wat er van binnen leefde!”

Tanja Muijs

Ik wil jullie een recensie na laten, omdat zowel ik als mijn vriendin intens hebben genoten en geraakt zijn door de prachtige avond. Ik vond het heel bijzonder hoe we in een groep met onbekende mensen zo snel elkaar vertrouwde en in kwetsbaarheid en moed de diepte in gingen. Het voelde als een tribe en gaf een veilige bedding waarin we ons zelf in konden ontdekken. Het was thuiskomen om zelf in de spotlight te mogen staan en intuïtief ondersteund te worden door Roger. Het gaf mij de ruimte en de onverdeelde aanwezigheid van de groep om te voelen wat er in mij leefde en hieraan expressie te kunnen geven. Ik ben hier heel dankbaar voor. Het heeft me opnieuw en nog dieper in contact gebracht met een deel dat ik heel graag wil leven, en vooral wil zingen. Dank voor jullie liefdevolle muzikale begeleiding, vertrouwen, werk vanuit intuïtie en enthousiasme. 🙏Het heeft mij verder aangewakkerd en ik kijk uit naar het vervolg en jullie prachtige samenspel.

Niranjan

“Wat een prachtig, helend, magisch werk doen jullie. Het was een geschenk om hier te zijn.

Heel veel dank en tot ziens.. en ik ga jullie horen.

Namasté”

Marion

“Wat was het een bijzondere ochtend gisteren. Het was een intens prachtige morgen. Een kado op mijn pad. Ik ben zingend naar huis gefietst. Wat een fijne energie wisten jij en Roger neer te zetten, waardoor we onze eigen klank mochten laten horen. Zo blij dat de klank en het verdriet dat er op zat er volledig mocht zijn. Heel dankbaar!”

Annette Vliegenthart

0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop