SoulTracks

Wees welkom en ervaar de helende kracht van een persoonlijke SoulTrack.

Een SoulTrack is een muzikale reading in een privé concert met geïmproviseerde muziek. Intuïtief, uniek, persoonlijk en raak! 

Een klankreis die het deel van jou, jullie of de baby uitdrukt wat je niet in woorden kunt beschrijven.

Een muziekstuk wat nog lang doorwerkt na de sessie. Elke keer weer als je de muziek beluistert, zal het de essentie bekrachtigen en meer ontspanning brengen.

We bieden 3 soorten Soultracks. Klik op de knop voor de SoulTrack die jij wil ontvangen:

INDIVIDUELE SOULTRACK

In een persoonlijke SoulTrack sessie stemmen wij ons intuïtief af op jouw meest pure energie.
De energie die jouw ziel weerspiegelt laten wij door ons heen stromen en vertalen we direct naar unieke piano- & zang improvisatie (spontane compositie).

LEES MEER…

Liefdes Soultrack - partner sessie

In een persoonlijke Liefdes SoulTrack sessie stemmen wij ons intuïtief af op jullie energie (jij en je partner) en jullie meest pure energie.
De energie die jullie liefde weerspiegelt laten wij door ons heen stromen en vertalen we direct naar unieke piano- & zang improvisatie (spontane compositie).

LEES MEER…

UNIEKE BABY SOULTRACK

Een uniek zwangerschaps concert met intuïtieve muziek afgestemd op jullie baby. Tevens weerspiegelen we jullie weg als (aankomende) ouders.
De muziek kan door de CD/ MP3 na afloop ondersteunen in de zwangerschap, bij de bevalling. Je ontvangt ook een slaapmelodie die de baby leert herkennen en helpt te ontspannen.

LEES MEER…